Ingatlan fejlesztés korszerű műszaki felszereltségű bérelhető irodahelyiségek kialakítása céljából, illetve kapacitás fejlesztés

A projekt keretén belül a megvalósítás helyszínéül szolgáló irodaházat kívánjuk fejleszteni, gépi és informatikai eszköz állományát bővíteni,illetve a geotermikus és gépészeti szerelési üzletágunk működésének javítására szerzünk be újabb gépeket. Az irodaház fejlesztésében több nagyobb lépést teszünk, egyrészt a mindegy 450 nm területű raktárunkban könnyítjük meg az anyag – és – árumozgatást, egy nagy teherbírású gáz üzemű homlokvillás targonca vásárlásával, ami nagyban könnyíti a raktári munkát és napjainkban elengedhetetlen eszköz a gyors anyagmozgatás megvalósításához. A gép kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy a 2 emeletes raktár felső szintjét is el tudja érni a extra magasra feljuttatható emelőkarjával. Informatikai fejlesztés keretében az eredeti pályázatból szintén megvalósítjuk a munkaállomások kiépítését, ezért új számítógépeket szereztünk be. A targonca segítségével egyértelműen magasabb hatékonyságú raktározási tevékenységet tudunk kínálni bérlőinknek, ezzel megvalósul a mindegy 200 nm kihasználatlan raktár kapacitás kiadása. A hegesztő gépek beszerezése segítségével a cégünk gépészeti szerelési üzletágába újabb szerelőpár felvételére nyílik lehetőség.
Cégünk, mint zöld energetikai fejlesztő kiemelt figyelmet fordít a modern és környezettudatos technológiák alkalmazására, mind egyéni, munkavállalói, mind pedig a cég szellemiségének megfelelően az irodai tevékenységek, energiafelhasználás tekintetében. A nagy kapacitású elektromos autótöltő oszlopok beszerzése is ezen célt hívatott szolgálni.

Kedvezményezett: Hasle Zöld Projekt Fejlesztő Kft.
Projekt azonosítószáma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01194
Támogatás összege: 10.438.694.- Ft
Támogatás intenzitása: 70%

NKFI project